lørdag den 31. maj 2014

Team Rønnebæk fisker fredfisk

I vores målsætning for årets fiskeri, havde vi i år tilføjet store fredfisk, og den første der stod for skud var suderen. Jeg havde spottet et oplagt "sudervandhul" for nogle år siden. Derfor var det også med spænding at vi besøgte vandhullet i Kristihimmelfartsferien. 
Da vi ankom til vandet fik vi straks fodret pladsen op, og fik hver lagt 2 stænger med bundtakler på pladsen. Hele natten skete der intet på pladsen, det eneste vi fik var en god nats søvn. 
Om morgenen fandt vi matchgrejet frem for at se hvad vi kunne få ud af dette fiskeri.
Vi havde nogle meget forsigtige flyt af flådet, der mest af alt virkede som vinden der trak i linerne, og da jeg gav tilslag havde jeg sgu kroget en fisk Efter en fin fight viste der sig til vores store overraskelse en karusse på ca 500 gram!
Over dagen fik vi en del flotte karusser med Hansen (der på trods af hans noget rustne medekundskaber) fik listet en god del karusser op med den største på hele 1,684 kg og 49 cm. Tobias kom også på tavlen med 4 stk over 700 gram og den største på 1,33 kg. Det var sgu noget af et Sudervand vi havde spottet!






Tekst: Peter Hansen
Foto: Tobias og Peter Hansen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar